Політика конфіденційності

Останнє оновлення: 27.07.2022

Ваша безпека важлива для нас. З цієї причини ваші персональні дані, якими ви поділитеся з нами, чутливо захищені.

Ми, Vekdi, як розпорядник даних, з цією політикою конфіденційності та захисту персональних даних, які персональні дані будуть оброблятися з якою метою, з ким і чому оброблені дані можуть бути передані, з нашим методом обробки даних та юридичними причинами; які ваші права щодо ваших оброблених даних Ми прагнемо вас просвітити.

Зібрані ваші персональні дані, спосіб збору та юридична причина

Ваша IP-адреса та інформація агента користувача використовуються лише для аналітики та файлів cookie тощо. технології, автоматизовані чи неавтоматизовані, а іноді й аналітичні постачальники, отримані від третіх сторін, таких як рекламні мережі, постачальники пошукової інформації, постачальники технологій, шляхом запису, зберігання та оновлення, в межах та під час надання послуг та договірних відносин між нами, буде оброблено на основі умови обробки законного інтересу.

Мета обробки ваших персональних даних

Ваші персональні дані, якими ви надаєте нам доступ лише шляхом аналізу; послуги, які ми пропонуємо щоб найкращим чином виконати вимоги, щоб ви могли отримати доступ до цих послуг. і щоб забезпечити максимальну користь, наші послуги відповідають вашим потребам розвивати та залучати вас до більш широких постачальників послуг у рамках правового поля. та юридичні зобов'язання (надання персональних даних судовим та адміністративним органам на запит) під час виконання договору та надання послуг відповідно до його призначення та розмірено буде оброблено та оновлено.

Кому та для яких цілей можуть бути передані зібрані персональні дані

Ваші персональні дані, якими ви надаєте нам доступ; ми отримуємо послуги для здійснення нашої діяльності та/або з якими ми уклали контракти, співпрацювали, як в країні, так і за кордоном Третім особам, установам та організаціям, а також на запит судовим та адміністративним органам необхідні технічні та адміністративні можна передати за умови вжиття запобіжних заходів.

Ваші права як обробленої особи

Згідно зі статтею 11 KVKK кожен може скористатися такими правами, звернувшись до розпорядника даних:

  1. Дізнатися, чи обробляються персональні дані,
  2. Якщо персональні дані були оброблені, запитайте інформацію про це,
  3. Дізнатися про мету обробки персональних даних і про те, чи використовуються вони відповідно до її призначення,
  4. Знаючи третіх осіб, яким передаються персональні дані вдома чи за кордоном,
  5. Вимагати виправлення персональних даних у разі неповної або неправильної обробки,
  6. Подати запит на видалення або знищення персональних даних,
  7. Вимагаючи, щоб про операції, здійснені відповідно до підпунктів (e) і (f), були повідомлені треті сторони, яким було передано персональні дані,
  8. Заперечення проти настання результату проти особи шляхом аналізу оброблених даних виключно за допомогою автоматизованих систем,
  9. Має право вимагати відшкодування збитків у разі втрати внаслідок незаконної обробки персональних даних.

Ви можете зв’язатися з нами через info@vekdi.com, щоб скористатися своїми вищезгаданими правами.

Контакти

Для того, щоб аналізи могли служити вам, необхідні лише ваші персональні дані, Відповідно до цієї політики конфіденційності та обробки персональних даних, погодитися чи ні на обробку Ви абсолютно вільні. Якщо ви продовжуєте використовувати сайт, ви погоджуєтеся з нами. Передбачається, що ви можете зв’язатися з нами за адресою електронної пошти info@vekdi.com для отримання більш детальної інформації. Будь ласка, не соромтеся пройти.